Sorteer op

Rokken bij Em-ma Kidswear

Ben je op zoek naar leuke vlotte rokken of naar betaalbare hippe kinderkleding? Bij ons heb je keuze uit diverse stijlen en soorten. De diverse merken hebben elk hun eigen charme.
Van sportieve rokjes van blue Seven tot hippe rokjes van Zero jeans.
Meisjeskleding voor ieder type meisje. Meisjekleding maat 92 t/m 176 en soms zelfs al vanaf maat 86!

Betaalbare hippe meisjeskleding

Wanneer je op zoek bent naar de mooiste meisjeskleding is het natuurlijk ook fijn als de prijs een beetje meevalt en de kwaliteit goed is. Bij Em-ma Kidswear hebben we betaalbare hippe kinderkleding en dus ook rokken die passend zijn voor elke portemonnee. Wij vinden dat elk meisje er leuk en vlot uit moet zien zodat ze zich prettig voelt in haar mooie outfit. Draag je meisjeskleding maat 92? Wij hebben een ruim aanbod in alle soorten en maten.

Verschillende merken voor verschillende meisjes

Geen 1 meisjes is hetzelfde en dat is maar goed ook. Dat smaak verschilt weten wij bij Em-ma Kidswear als geen ander. De diverse merken rokken die je bij ons vind zijn uiteenlopend van model en stijl zodat elk meisje passende betaalbare hippe kinderkleding kan vinden. Ook meisjeskleding maat 92 tm 176 vind je bij ons. De rokjes van Lovestation22 zijn kleurrijk voor meisjes die houden van bonte kleurtjes, ga je liever voor sportief? Dan zijn de rokjes van Blue Seven ideaal voor jou. De rokjes van Zero jeans zijn heel divers van stoer en hip tot netjes en chic.Zero jeans is een uiteenlopend merk met veel verschillende stijlen.

Meisjeskleding in diverse maten

De meisjeskleding die wij in onze webshop hebben staan loopt meestal vanaf maat 86 t/m 176. Voor de kleine meisjes als de grotere dames dus. Ook vind je veel meisjeskleding maat 92 tm 134.
Kijk een bij het kopje: Meisjeskleding, maat 86 t/m 134. Hier kun je gemakkelijk terug vinden wat de kleinere meisjes aanspreekt. Heb je een meisje wat al groter is? Kijk dan eens bij het kopje:
Meisjeskleding, maat 140 t/m 176. Hier vind je rokken die juist perfect passend bij de opgroeiende dametjes.

De ideale lengte

Wat de ideale lengte van rokken is, is voor elk meisje verschillend. Het ene meisje houd van een vlot rokje wat niet te lang is, de ander heeft het rokje graag op de knie. Ook voor deze verschillen zul je wat vinden bij Em-ma kidswear. De betaalbare hippe kinderkleding van Em-ma Kidswear heeft een mooie lengte die elk meisje netjes staat en ga je toch liever voor een wat langer model? Dat mag natuurlijk altijd. Altijd handig om in de zomer een korte legging met kant of zonder kant onder een rokje te dragen. Zo kunnen de dametjes lekker spelen en lopen ze er altijd netjes bij.

Besteld vanuit huis en zo snel mogelijk thuis bezorgd

De moderne mama heeft niet altijd tijd om uitgebreid te gaan winkel voor de leukste en betaalbare hippe kinderkleding. Wat is het dan fijn dat je op jou moment online je kleding kunt bestellen. De kleding word met aandacht verpakt en verstuurd en dat het liefst nog dezelfde dag.  Zo heb je dat mooie rokje van Zero jeans of een ander mooi merk al snel in huis.

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2023 Em-makidswear.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel