Sorteer op

Jurkjes van Lovestation22

Wanneer je op zoek bent naar mooie jurkjes in frisse kleuren dan ben je bij het merk Lovestation22 aan het goede adres. Dit frisse merk verkoopt namelijk kids wear in de leukste modellen met verschillende prints. Ben je op zoek naar jurkjes met dieren erop? Dan ga je ook zeker wat leuks bij deze collectie vinden.

Jurkjes die elk meisje mooi vindt

Kleine meisjes of wat grotere meisjes, het maakt niet uit. De jurkjes van Lovestation22 vallen bij elk meisje in de smaak. Er zijn dan ook veel leuke modellen en vele kleurtjes. Gaat jou meisje graag voor een jurkje met een mooie knalkleur? Lovestation heeft diverse jurkjes in frisse kleuren. Geel blauw, rood... voor elk meisje zit er wel een kleurtje bij wat haar goed staat. En ook de diverse modellen zorgen ervoor dat je een passend jurkje kunt vinden.

Jurkjes met dieren

Naast al die geweldig leuke jurkjes in frisse kleuren zijn er ook elk seizoen de jurkjes met dieren erop. Deze mooie fotoprint op de jurk is voor elke kleine dierenliefhebster een aanwinst. Een konijn of een poes op je jurk, wat is het een feestje. De jurkjes met dieren erop zijn ook weer gecombineerd met frisse kleuren. Dat maakt deze jurkjes extra leuk.

Jurkjes thuis laten bezorgen

Wil je de jurkjes van Lovestation22 thuis laten bezorgen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij verzenden met heel veel liefde deze prachtige jurkjes. Je bestelt zo vanaf de bank jouw leukste kids wear in de goede maat. Voor het gemak hebben we bij elk jurkje vermeld hoe de pasvorm is. En vind je het handig om even te weten wat voor leeftijd er bij deze jurkjes in frisse kleuren hoort? Kijk dan even in de maattabel kind. Let alleen wel op dat elk kind verschillend is. De 1 is groot voor haar leeftijd, de ander misschien wat kleiner van stuk. En valt het jurkje toch niet uit zoals je had gehoopt? Dan mag het natuurlijk altijd geruild worden.

Kids wear voor elk meisje

Bij Em-ma Kidswear willen we dat elk meisje zich prettig voelt in haar kleding. Vorr het ene meisje zijn dat jurkjes met frisse kleuren, voor de ander misschien jurkjes met dierenprint. Welk jurkje je ook kiest, bij Em-ma Kidswear vind je een uitgebreid assortiment van de jurkjes van Lovestation22.
Daarnaast hebben wij ook nog veel andere leuke merken waar je een kijkje kunt nemen. Wat dacht je van de jurkjes van 4President?
Of van de jurkjes van Blue Seven? Heb je een meisje wat voor een jurkje gaat wat wat netter is? Kijk dan eens bij de jurkjes van Vinrose of de chique jurkjes van LoFff. Kortom je vind bij ons kids wear voor elk meisje.

© 2017 - 2023 Em-makidswear.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel