Kinderkleding maten, maattabel kind

Wat kan het lastig zijn om de goede maat te kiezen voor je kinderen. Daarom vind je hier een handige maatttabel.
Hier zie je welke maat bij welke leeftijd hoort. Let wel op! Het ene kind is het andere kind niet en bij deze maten tabel is uitgegaan van een gemiddeld kind. Dus misschien is jou kind wel iets groter of kleiner dat is toch een kwestie van zelf inschatten.  De kindermaten kleding tabel is er om je een zetje in de goede richting te geven. Naast de de maten tabel zie je bij elk artikel een omschrijving staan, hier staat in of het artikel groot of klein uitvalt.  

Maten tabel

Hieronder vind je een maattabel kind. Deze matentabel geeft weer welke maten er zijn. Naast deze maten wordt er bij kinderkleding ook nog wel eens gebruik gemaakt van een kindermaten kleding maat 2,4,6 enz. Deze maten geven de maat in jaren aan... 2 staat voor 2 jaar en komt overeen met maat 92/98. 4 staat voor 4 jaar en komt overeen met maat 104/110, enz. Wij werken bij Em-ma Kidswear niet met deze vermeldingen. Wij houden de maten tabel aan zoals hieronder.

Kinderkleding in de goede maat gevonden

We hopen dat je met deze kinderkleding maten tabel uit de voeten kunt, mocht je toch nog vragen hebben over een bepaalde maatvoering, stuur ons dan gerust een berichtje.

Ga direct door naar alle meisjeskleding of alle jongenskleding

maattabel kind

 

 

© 2017 - 2023 Em-makidswear.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel