Verzend en retourbeleid

Em-ma Kidswear maakt het u graag gemakkelijk. Als een artikel geretourneerd wordt volgens onze retourprocedure, dan zorgt Em-ma Kidswear ervoor dat het door u betaalde bedrag voor het geretourneerde artikel + verzendkosten zo spoedig mogelijk, na ontvangst en controlegoedkeuring, wordt overgemaakt op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Ruilen en retourneren:

Wij doen er alles aan om kwaliteitsartikelen te leveren. We proberen al onze artikelen allemaal zo goed mogelijk te beschrijven. Door detailbeschrijving hopen we dat u hiermee een goede keus kunt maken. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kan het artikel/de kleding, zonder opgeve van reden, geruild of geretourneerd worden.

Zichttermijn:
Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld worden voor retourzending zonder opgave van reden, daarna dient het artikel binnen 14 dagen retour gestuurd worden.

Retourneren:
Als u een artikel retour wilt zenden, dient u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een mailtje te sturen naar emmakidswear@hotmail.com met als onderwerp retour/ruilen.
In deze mail dient u de artikelen die u wilt retourneren en/of ruilen te vermelden, samen met het bestelnummer en het rekeningnummer. Wanneer u kiest voor optie retour, vernemen we graag ook de reden van retourzending (deze is niet verplicht), hiermee maakt u het voor ons mogelijk aanpassingen te kunnen doen om onze service en dergelijke te verbeteren. Vervolgens vult u het retourformulier in wat u kunt vinden op de site.

Het te retourneren artikel dient binnen 14 dagen na aanmelding van de retourmail en samen met het retourformulier door ons ontvangen zijn. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

De volgende zaken zijn van belang:
1. Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien mogelijk in originele verpakking worden geretourneerd;
2. Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien:
a. Ze gedragen en/of gewassen zijn;
b. Ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen;
c. U de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd.
d. Retourneringen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.
3. Verder vragen we u de bijgevoegde factuur/pakbon mee terug te sturen, voor een snelle en correcte afhandeling.
4. De klant dient voor voldoende frankering bij het versturen per reguliere post te zorgen. Retourzendingen dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Indien de klant de retourzending niet (voldoende) frankeert, brengt Em-ma Kidswear de klant administratiekosten à € 4,95 in rekening én de kosten welke Em-ma Kidswear door PostNL in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen. Deze kosten worden ingehouden op de creditnota van de voor ruiling/retour aangeboden artikelen.

In het kort:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen emmakidswear@hotmail.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Een artikel retourneren kan via een PostNL locatie.
Tip: Vraag altijd om een afgiftebewijs van je geretourneerde artikel(en) én bewaar dit goed!

Wanneer ontvangt u uw geld retour?
U ontvangt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel(en) binnen 14 dagen terug. De kosten voor het retour zenden naar Em-ma Kidswear komen voor u eigen rekening en wordt dus niet vergoed.

Heeft u betaald via Ideal dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding reotur bij Em-ma Kidswear, door Em-ma Kidswear teruggestort op uw rekening.

Heeft u betaald met een andere betaalmethode dan ontvangt u binnen 14 dagen het bedrag terug op dezelfde wijze als de betaling heeft plaatsgevonden.

Mocht u vragen hebben over de retourzending dan kunt u contact met ons opnemen:
per e-mail emmakidswear@hotmail.com of per telefoon 0622043130

Retouradres:
Het retouradres is Oester 21, 8271 KD, IJsselmuiden

Condities ruilen:
Is de kleur misschien niet goed of de maat niet helemaal juist?
Dan kunt u vanzelfsprekend het artikel ruilen.Voor het ruilen van een artikel worden geen extra kosten gerekend.  Mail na ontvangst van de bestelling naar onze klantenservice: emmakidswear@hotmail.com, met als onderwerp ruilen. In de mail dient u het te ruilen artikel te noemen, samen met het bestelnummer. De ruiling wordt dan meteen verwerkt.

Na ontvangst en verwerking van uw retourzending, sturen we het vervangende artikel aan u op. Indien het gewenste artikel niet (meer) in de gewenste maat of kleur op voorraad is, dan wordt het aankoopbedrag teruggestort.

Het retourneren van het te ruilen artikel is voor eigen rekening.

Mocht u nog vragen hebben over het ruilen dan kunt u contact met ons opnemen:
per email emmakidswear@hotmail.com of per telefoon 0622043130

Ook voor klachten en overige vragen en/of opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

Retouradres:
Het retouradres is Oester 21, 8271 KD, IJsselmuiden.

© 2017 - 2023 Em-makidswear.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel